לבצק
400 גרם קמח לחם לבן חזק מאוד (רצוי חיטה קנדית)
12 גרם פעולה מהירה/שמרים מיידיים
8 גרם מלח כשר
1 כפית קינמון קרקע
50 גרם דבש ברור
30 גרם שמן צמחי
1 ביצה גדולה, שלמה בתוספת 1 חלמון ביצה גדול (שמור את הלבן למועד)
115-125 מ"ל מים פושרים
2-3 כף סוכר דמרה או זרעי שומשום
לרוטב התפוחים
4 תפוחים של בריבורן
1 כפית קינמון קרקע
½ כפית ג'ינג'ר קרקע
50 גרם דבש ברור
50 גרם סוכר דמרארה
לשרת (אופציונלי)
500 גרם לבנה
¼ כפית קינמון קרקע
פרוסות תפוחים, תאריכים או תאנים, זרעי רימון, דבש ברור
Add A Comment